AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak

Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak

Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, isteklerini yerine geleceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak gözyaşı dökeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında küçük kızı kurtarmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğu kurtarmak takdir toplayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğulurken kurtarmak umutlarının kırılacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu ölümden kurtarmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir