AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük erkek çocuğu görmek

Kahve falında küçük erkek çocuğu görmek

Kahve falında küçük erkek çocuğu görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğu yıkamak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir erkek çocuğu görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun küçüklüğünü görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu sevmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, birikiminin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir