AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, mutluluğunun katlanacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işarettir.

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirebilir veya daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında küçük çocuğun evlendiğini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük biriyle evlendiğini görmek yaşamına renk geleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına inanılır.

Kahve falında küçük yaşta evlenmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşça küçük biriyle evlenmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kızın evlendiğini görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir