AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu hasta görmek

Kahve falında çocuğu hasta görmek

Kahve falında çocuğu hasta görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, güçlendikçe güçleneceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu hasta gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu çok hasta görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun hastalandığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğu hasta görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek yolculuğa çıkmaya, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir