AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun düğününü görmek

Kahve falında kendi çocuğunun düğününü görmek

Kahve falında kendi çocuğunun düğününü görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunun düğününü gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun düğününü görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun düğününü görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulur.

Kahve falında düğün evlenmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde köpek görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi düğününü yapmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek yanlış seçimler yapacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir