AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününü yapmak

Kahve falında kendi düğününü yapmak

Kahve falında kendi düğününü yapmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününü yapmak gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında düğün pastası yapmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek düğün yapmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında düğün yemeği yapmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında oğluna düğün yapmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında mezarda düğün yapmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün makyajı yapmak sorunların ortadan kalkacağına, patron olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir