AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun düğününü görmek

Kahve falında çocuğunun düğününü görmek

Kahve falında çocuğunun düğününü görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun düğününü gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Kahve falında kendi çocuğunun düğününü görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun düğününü görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gönül gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında yeniden düğün yapmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta düğün görmek her anlamda şifa bulmaya, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini düğüne giderken görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin düğünü görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında düğün tarihi görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir