AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek

Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek

Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, malının ve parasının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün yemeği vermek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında düğünde yemek görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında düğün pasta yemek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında düğünde et yemek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde baklava yemek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek vermek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir