AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını karısıyla görmek

Kahve falında arkadaşını karısıyla görmek

Kahve falında arkadaşını karısıyla görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını karısıyla gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının karısıyla evlenmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının karısını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının karısını öpmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını karısıyla görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın karısını görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ondan şifa göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısıyla beraber olmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanının karısını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir