AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının karısını görmek

Kahve falında arkadaşının karısını görmek

Kahve falında arkadaşının karısını görmek her daim bereketli işler yapacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının karısını gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Kahve falında arkadaşın karısını görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının karısını öpmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının karısıyla evlenmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının karısını görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını karısıyla görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında karısının memelerini görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karıya gitmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir