AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın karısını görmek

Kahve falında arkadaşın karısını görmek

Kahve falında arkadaşın karısını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, ilişkilerin noktalanacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın karısını gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Kahve falında arkadaşın karısını görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının karısını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının karısıyla evlenmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını karısıyla görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının karısını öpmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısını başkasıyla evlendirmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına inanılır.

Kahve falında karısını görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir