AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Kahve falında babanın cenazesini görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasinin cenazesini görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında baba cenazesi görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babanın cenazesini görmek cesaretinin yerine geleceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir