AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenazesini görmek

Kahve falında kendi cenazesini görmek

Kahve falında kendi cenazesini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cenazesini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Kahve falında musalla taşında cenaze görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedenin cenazesini görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Kahve falında caminin içinde cenaze görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, isteklerine kulak vereceğine işaret eder.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, mutluluğunun artacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve cenaze görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazı için abdest almak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane cenaze görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir