AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin düştüğünü görmek

Kahve falında cenazenin düştüğünü görmek

Kahve falında cenazenin düştüğünü görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Kahve falında cenazeyi düşürmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazenin düştüğünü görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze salı görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesine gitmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze ve kalabalık görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cenazesini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini cenaze evinde görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir