AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı dişinin olmadığını görmek

Kahve falında azı dişinin olmadığını görmek

Kahve falında azı dişinin olmadığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında azı dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında azı dişinin olmadığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında azı dişinin döküldüğünü görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında azı dişinin uzadığını görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin çıktığını görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işarettir.

Kahve falında üst azı dişinin düştüğünü görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, yetkili bir göreve atanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişi düşmek şansın önünün kesileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük azı dişi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir