AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi amcasını görmek

Kahve falında kendi amcasını görmek

Kahve falında kendi amcasını görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kendi işinin patronu olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi amcasını gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Kahve falında baba ve amca görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcanı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında ölen amcanı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine inanılır.

Kahve falında amca hanımı görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin amcasını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amca evine gitmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir