AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş amcanı görmek

Kahve falında ölmüş amcanı görmek

Kahve falında ölmüş amcanı görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kötü günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcanı gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında annemin amcasını görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcaya sarılıp ağlamak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında amca oğluyla kavga etmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında amcanın ağladığını görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amca hanımını görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında amca öpmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı amcaya yardım etmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında öz amcasını görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir