AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, sağlığın bozulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalettir.

Kahve falında kırılmış kemik görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sadece kendisini düşüneceğine yorulur.

Kahve falında kemik kırılması görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında kemikleri kırılmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kemik çıkarmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir