AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemik atmak

Kahve falında kemik atmak

Kahve falında kemik atmak insanlarla uyumunun artacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında kemik atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Kahve falında köpeklere kemik atmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında kemik atmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe kemik atmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalettir.

Kahve falında bebek kemiği görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında dana kemiği görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kemiği görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir