AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kemiği görmek

Kahve falında bebek kemiği görmek

Kahve falında bebek kemiği görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, refah içinde yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, elinin döneceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bebek kemiği gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında bebek kemiği görmek doyasıya hasret gidereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemik tarak görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruk sokumu kemiği görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kemikleri görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kemik çıkarmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Kahve falında kemik sıyırmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, düşmanından kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak yakında işlerinin aksayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bel kemiği görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir