AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye kemer almak

Kahve falında hediye kemer almak

Kahve falında hediye kemer almak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, başarılar elde edileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında hediye kemer almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında hediye kemer almak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işarettir.

Kahve falında kemer hediye etmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemer hediye almak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kemerini sıkmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kemer takmak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kopuk kemer görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deri kemer takmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık kemer görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir