AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemençe oynamak

Kahve falında kemençe oynamak

Kahve falında kemençe oynamak eskileri yâd edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kazancınızın artacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemençe oynamak gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında kemençe oynamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında klasik kemençe görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Kahve falında kemençe çaldığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında kemençe çalmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ormanda top oynamak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet eder.

Kahve falında elim sende oynamak isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında tavşanla oynamak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle oynamak gittikçe çıkmaza düşeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir