AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemençe çaldığını görmek

Kahve falında kemençe çaldığını görmek

Kahve falında kemençe çaldığını görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, bol muhabbette kalacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalettir.

Kahve falında kemençe çaldığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında kemençe çalmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet eder.

Kahve falında kemençe çaldığını görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemençe oynamak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klasik kemençe görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında altınlarını çaldırmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısını çaldırmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan çalmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir