AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemençe çalmak

Kahve falında kemençe çalmak

Kahve falında kemençe çalmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına inanılır.

Kahve falında kemençe çalmak gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Kahve falında kemençe çaldığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kemençe çalmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında klasik kemençe görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemençe oynamak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinden altın çaldığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anahtarlık çalmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fikir çalmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine alamet eder.

Kahve falında yarım altın çalmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir