Kahve falında tavşanla oynamak

Kahve falında tavşanla oynamak uğursuzluklarla karşılaşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanla oynamak gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşanla oynamak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü tavşan görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde tavşan görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında tavşanı sevmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin tavşan verdiğini görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tavşanı öldürmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tavşan hediye almak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir