AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle paça ütmek

Kahve falında kelle paça ütmek

Kahve falında kelle paça ütmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, bunun da geleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kelle paça ütmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Kahve falında kelle paça ütmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paça ütmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kellesi ütmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kelle paça pişirmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, en tepkedeki kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kelle paça görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kelle paça yemek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kelle paça yapmak işlerin yolundan çıkacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir