AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısmetlerinin açılacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş kelle paça gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kelle paça içmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında kelle paça temizlemek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ kelle paça görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça pişirmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir