AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle paça pişirmek

Kahve falında kelle paça pişirmek

Kahve falında kelle paça pişirmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, zorlukların günden güne artacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelle paça pişirmek gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında kelle paça pişirmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelle paça yemek kazancın daha da arttırılacağına, duygularını açığa vuracağına delalettir.

Kahve falında kelle paça içmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kelle paça yapmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça almak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kelle paça görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir