AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu görmek

Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu görmek

Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu görmek mutluluğunun büyüyeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok daha mutlu olunacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Kahve falında kelepçeden kurtulmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis kelepçesi görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birine kelepçe takmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelepçe çözmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kelepçe anahtarı görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çekilen hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine kelepçe takmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir