AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelek karpuz yemek

Kahve falında kelek karpuz yemek

Kahve falında kelek karpuz yemek sağlığının da bozulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işte sivrileceğine işarettir.

Kahve falında kelek karpuz yemek gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Kahve falında kelek karpuz yemek çok ünlü bir kişi olacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kelek karpuz kesmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kelek yemek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelek kavun yemek darlığa düşmeyeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek tarlası görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Kahve falında kavun kelek görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelek toplamak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, geçimin kolaylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir