AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek tutmak

Kahve falında kelebek tutmak

Kahve falında kelebek tutmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulur.

Kahve falında kelebek tutmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında kelebek tutmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir kelebek görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebek kolyesi görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güve kelebeği görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında kelebek görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçuşan kelebek görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kelebek kurtarmak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek işlerin çığırından çıkacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir