AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek kolye görmek

Kahve falında kelebek kolye görmek

Kahve falında kelebek kolye görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek kolye gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Kahve falında kelebekli kolye görmek böylece yüzünün güleceğine, rızkının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kelebek kolye görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek kolyesi görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek kolye takmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında kelebekli yüzük takmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında güve kelebek görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kelebek görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir