AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek şekli görmek

Kahve falında kelebek şekli görmek

Kahve falında kelebek şekli görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek şekli gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kelebek şeklinde yüzük görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek şekli görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına inanılır.

Kahve falında göz şeklinde yara görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, duygularının ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanı insan şeklinde görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek şeklinde cin görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şekli görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir