AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Kahve falında kelebeği öldürdüğünü görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kelebek öldürmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kelebeği öldürmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek böceği görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Kahve falında kozada kelebek görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek kolye takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir