AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hayal kırıklığına, başarılı ve kazançlı olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Kahve falında kelebeği öldürmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek öldürmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebeği öldürdüğünü görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek bıçak görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri kelebek görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müjde kelebeği görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir