AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebeği öldürmek

Kahve falında kelebeği öldürmek

Kahve falında kelebeği öldürmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebeği öldürmek gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında kelebeği öldürdüğünü görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelebeği öldürmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kelebek öldürmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, parasına da para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek yeteneklerini geliştirmeye, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kelebekler görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk kelebekler görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir