AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kelebek görmek

Kahve falında ölü kelebek görmek

Kahve falında ölü kelebek görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kelebek gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölü kelebekler görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek ölüsü görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kelebek görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kelebek bıçağı görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında kelebek sürüsü görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk kelebekler görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir