AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek bıçak görmek

Kahve falında kelebek bıçak görmek

Kahve falında kelebek bıçak görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek bıçak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Kahve falında kelebek bıçağı görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, ticarete adım atacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek bıçak görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında güve kelebek görmek sevdiği birini kırmaya, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında kelebekle uçmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında müjde kelebeği görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek zor zamanların sona ereceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulur.

Kahve falında kelebek kurdu görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir