AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek kurdu görmek

Kahve falında kelebek kurdu görmek

Kahve falında kelebek kurdu görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, isabetli adımlar atacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında kelebek kurdu gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Kahve falında kelebek kurdu görmek zor ve stresli günler geçireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt kelebek görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kelebek resmi görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek deseni görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan kelebekler görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek bıçak görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebeği öldürdüğünü görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek kozası görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir