AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebekle konuşmak

Kahve falında kelebekle konuşmak

Kahve falında kelebekle konuşmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, maddi gücünü yitireceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebekle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Kahve falında kelebekle konuşmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında kelebekli kolye görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kelebek görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Kahve falında kelebek resmi görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında tırtılın kelebek olduğunu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında ölü kelebekler görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde kelebek görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında kelebek yakaladığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir