AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kelebek görmek

Kahve falında uçan kelebek görmek

Kahve falında uçan kelebek görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, borçlarından kurtulacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kelebek gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında kelebek uçurmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, derdin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında uçan kelebek görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında uçuşan kelebek görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında uçan kelebekler görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek uçtuğunu görmek rakipleri mağlup edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek dünyasının iyileşmesine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir