AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kelebek görmek

Kahve falında mor kelebek görmek

Kahve falında mor kelebek görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, geçim derdine gireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor kelebek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında mor kelebek görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük kelebek görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kelebek görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ruhunun dinleneceğine yorulur.

Kahve falında kelebek toka görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında müjde kelebeği görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında büyük renkli kelebek görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında kelebek yapmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir