AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek bıçağı görmek

Kahve falında kelebek bıçağı görmek

Kahve falında kelebek bıçağı görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek bıçağı gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Kahve falında kelebek bıçak görmek rahat yaşayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek bıçağı görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kelebekten korkmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında mavi kelebek görmek önemli bir makama terfi alacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek böceği görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında altın kelebek görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebekten kaçmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı kelebek görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir