AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebekten korkmak

Kahve falında kelebekten korkmak

Kahve falında kelebekten korkmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, zor durumda kalacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kelebekten korkmak gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında kelebekten korkmak yenileceğine, şifa bulacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir kelebek görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kelebek yüzük takmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebeğe dönüşmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebek sevmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek ticaretinin gelişeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebek küpe görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek yüzük görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir