AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebekten kaçmak

Kahve falında kelebekten kaçmak

Kahve falında kelebekten kaçmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında kelebekten kaçmak gördüyseniz:

  • Geçmişte denemeseniz de, bazı girişimlerinizi, planlarınızı ya da işlerinizi ilgilendiren konularda tekliflere açık olmalısınız.

Kahve falında kelebekten kaçmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kelebek deseni görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kelebek görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında ışıklı kelebek görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek kozası görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kelebek görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek yuvası görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir