AnaSayfa / Genel / Kahve falında kozada kelebek görmek

Kahve falında kozada kelebek görmek

Kahve falında kozada kelebek görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, onlarla arasının açılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kozada kelebek gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Kahve falında kelebek koza görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kozada kelebek görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kelebek kozası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam kozası görmek sayılacağına, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk kozası görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir