AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek yapıp yemek

Kahve falında kek yapıp yemek

Kahve falında kek yapıp yemek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında kek yapıp yemek gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kek yapıp yemek külfetinin ve yükünün artacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kek yapıldığını görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kek yemek bedenen ve ruhen dinleneceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kek yapmak ve yemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında börek kek yemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında havuçlu kek yemek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında fındıklı kek yemek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir