AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek kek yemek

Kahve falında börek kek yemek

Kahve falında börek kek yemek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok yıpranacağına yorulur.

Kahve falında börek kek yemek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında börek kek yemek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında kek börek yemek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek kek görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kek börek yapmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında kekler börekler görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kek börek görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında börek kek görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında havuçlu kek yemek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir