AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek yapmak ve yemek

Kahve falında kek yapmak ve yemek

Kahve falında kek yapmak ve yemek elde edilecek menfaatlere, evine huzurun ve bereketin geleceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kek yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Çarpıcı yardım veya jestler söz konusu olursa kabul etmemek için bahane aramamalısınız.

Kahve falında kek yapmak ve yemek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında üzümlü kek yapmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı kek yapmak toplumda yükseleceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek yapmak işinin en iyisi olacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaolu kek yapmak çalışmaları kötüleyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek yapmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta kek yapmak bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kek börek yapmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir