AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek yapıldığını görmek

Kahve falında kek yapıldığını görmek

Kahve falında kek yapıldığını görmek daha sık bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kek yapıldığını gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında kek yapıp yemek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kek yapıldığını görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında çilekli kek görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, tatsızlıkların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kek dağıttığını görmek ev sahibi olunacağına, yarar getireceğine delalettir.

Kahve falında limonlu kek yapmak duygularının ön plana çıkacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kek yapmak ve yemek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Kahve falında kek hamuru yaptığını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işarettir.

Kahve falında kek ve pasta görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir